Ongeval ring antwerpen chocomelk

Date de publication: 08.11.2021

Verhuist Nathalie Meskens straks naar buitenland? Hierdoor ontstonden lange files.

Het gevaarte kwam gedeeltelijk op zijn zij terecht en drie rijstroken raakten versperd. Hij loopt de 10 kilometer in een indrukwekkende tijd. Volgens het Verkeerscentrum gaat dat om een kijkfile. In het nieuws. Stuur mij een kopie. Uw alert werd opgeslagen. De after saison 3 bande annonce werd al snel getakeld; de takeling van de vrachtwagen is een ander paar mouwen.

Tientallen migranten doorbreken Poolse barricade aan grens met Belarus. Singer-songwriter Tom Helsen zamelt geld in om te vermijden dat iemand door begrafenis opnieuw in ongeval ring antwerpen chocomelk belandt. Politiek Vooruit-voorzitter Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ilse Van Den Heuvel van oppositiepartij Open Vld deed het voorstel om in elke deelgemeente van Brecht een regenboogzebrapad te schilderen, als statement tgen discriminatie?

Anderen bekeken ook.

Vijf tips om jouw huid in de herfst te doen stralen. Ook het verkeer komende van de Kennedytunnel stokte volledig, al ging het daar naar verluidt om een kijkfile. Ontvang een e-mail wanneer een nieuw voertuig aan uw criteria voldoet.

Overpompen

Ook vanuit de Kennedytunnel staat het verkeer echter nog steeds nagenoeg stil. De schandalen die Boris Johnson en zijn partij achtervolgen. Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Zij wil géén regenboogzebrapaden in Brecht. Foto GVA.

 • Lars van der Haar bevestigt en wint nu ook cross van Tabor, Iserbyt en Hermans mee op het podium. Intussen waren er lange files ontstaan, uit de richting van de Kennedytunnel en vanaf de A
 • Drie rijstroken zijn versperd door de gekantelde vrachtwagen.

Beeld Marc De Roeck. Lezersservice Wij helpen u graag verder. Meer nieuws. Daarover vertelde hij in Wakker op Zondag. Was dit verhaal interessant. Vier studentes kregen als opdracht om een striptease voor te bereiden.

Meest gelezen artikels

Zoon van gewezen dictator Khaddafi is kandidaat-president in Libië. Achter het stuur van de terreinwagen zou een minderjarige hebben gezeten.

In deel 1: willen zorgverzekeraars wel groeien? De tankwagen die chocolademelk vervoerde, kantelde en kwam ter hoogte van Berchem op drie van de vier rijstroken te liggen.

Vul een geldig e-mailadres in. Oude Markt in Leuven wil werken met polsbandjes in plaats van de coronapas: "Mensen hoppen hier tussen cafs". De verrassendste stedentrip van Duitsland: Karlsruhe. Meer nieuws. Maak een nieuw account aan?

Door Jobs gebouwde Ap­ple-computer geveild voor 400.000 dollar

Wagens voor u Auto's. Stuur volvo xc40 motoren een kopie.

We horen graag uw mening. Wie neemt de zwalkende christendemocraten bij de hand? Digitale krant Lees de digitale versie van de papieren krant. Française 17 die verdween tijdens joggen en bebloede oortjes achterliet na één dag teruggevonden.

 • Update
 • Getest: Dit is de beste inchtelevisie.
 • Volledig scherm.
 • Daarom neem je vanaf nu beter een koude douche.

Meer lezen. Video opnieuw afspelen. Vandaag: waarom we onszelf overschatten. Er zijn nog twee rijstroken versperd. Alle video's. China overweegt verplichte cybersecuritytoets voor beursgenoteerde bedrijven. Er zijn omleidingen voorzien, maar ook daar lopen de wachttijden al flink op.

Liefkenshoek

Anderen bekeken ook. Meer In het nieuws. Tot het einde van het jaar kun je een nieuwe zorgverzekering kiezen.

Voor u uitgelegd. Vul een geldig e-mailadres in? Neem een abonnement op De Morgen.

Publications connexes:

Discussion: commentaires 3

 1. Mayhew:

  Shop Kortingen op films, series, boeken en meer. Het ongeval zou in theorie nog vooral hinder veroorzaken voor het verkeer dat vanop de A12 via de Bevrijdingstunnel de Antwerpse ring richting Nederland op wil.

  Répondre
 2. Rob:

  Wizz Air-moederbedrijf bestelt meer dan Airbus-vliegtuigen. Achter het stuur van de terreinwagen zou een minderjarige hebben gezeten.

  Répondre
 3. Matilde:

  E-mail ontvanger.

  Répondre

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.